平常留言

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 903|回復: 2

回心轉意

陌生熟人

Good morning,

宜家是香港時間九点半,刚做完physio,治療師話我隻腳影響埋條腰既神經線,静止時都痛,今次真是手尾長,吾知幾時先会好番呢?

我听日就飛Hiroshima了,我想大多時間都會在酒店休息.relax吓游吓水,出街帶埋walking stick幫手,上落機輪椅,萬事皆小心為上嘛,要量力而為,如果吾係就傷上加傷了...

Chris,吾知您做緊乜野想緊乜野呢?
有冇失眠丫.....

充心的希望您快樂,最緊要有足夠休息呀!
雨過後就必有天晴的一天

All the best
Take care

Love U

好好的過每天……(^-^)
You make me smile ……[url=http://www.christopherwong.com/disc
回復

陌生熟人

好快就過咗4日,明天27號回香港了,今次遇着掛15號颱風
昨天只好在酒店過,
隻腳簡直痛到想死,好似火燒咁冰敷吾得,熱水浸,再服pain killer 同貼止痛貼
整天就靜靜哋看窗外風雨飄遥既情景,睇吓电视同休息休息...緊係仲有聽您啲歌陪
伴左右啦,真係好掛住您呀

誰知今天起床就見雨過天青,陽光普照
真係估佢吾到,隻脚都無咁痛

明天就是我生日了
如果..可以收到你一聲Happy Birthday 就好啦

祝您平安

You make me smile ……[url=http://www.christopherwong.com/disc
回復

陌生熟人

昨晚飛回港了,飛機延誤了一個小時,飛機上仲有個小意外....
首先我坐bulkhead seat row 個 personal TV 鬆咗,之後派餐
時個日籍crew又動作大,將我PTV 撞跌咗打落我右腳到,痛到
飛起,禍不單行,之後我向purser 投訴啦,個crew仲吾
認唔小心,話我無用PTV,亦都吾知撞到我,連一句sorry 都無...

今日安顿過後當然去看看Dr啦,醫生開了止痛消炎加药膏给我,
叫我休息吓,今次遇到咁既服務真的要airline 跟進吓
回復